Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Υλικά:

50 ml Caribbean Smooth
20 ml χυμό λεμονιού
20 ml σιρόπι καρύδας
100 ml σόδα
1 Κλαδί μέντας
Μια φέτα Λάιμ

Εκτέλεση:

 Σε ένα ψηλό ποτήρι προσθέστε τα 50ml ουίσκι, τα 20ml χυμό λεμονιού και σιρόπι έπειτα γεμίστε το ποτήρι με παγάκια. Τέλος ανακατεύετε καλά τα υλικά από κάτω προς τα πάνω για να αναμειχθούν καλά
Και γαρνίρετε με κλωναράκι μέντας και μια φέτα λάιμ.

Η Αργεντινή είναι ξακουστή για τα κρασιά Malbec της που έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές και για το Torrontes μια γηγενής λευκή αρωματική ποικιλία, που καλλιεργείται από τις αρχές του 1700 και πλέον είναι διεθνώς αναγνωρισμένη.

Διαβάστε Περισσότερα

Υλικά:

50ml Cutty Sark Whiskey

1/2 lime  στυμμένo

Ανθρακούχο Νερό

Πάγο


Εκτέλεση:

 Γεμίστε ένα ψυλό ποτήρι με πάγο έπειτα στύψτε το μισό λάιμ στο ποτήρι και ρίξτε το μέσα προσθέτουμε το ουίσκι και ρίχνουμε  το ανθρακούχο νερό.
Ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε!!

Υλικά:

36 κάστανα
1 μέτριο πράσο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κλαράκι σέλινο
150ml κρέμα γάλακτος
100ml γάλα
25γρ βούτυρο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζετε τα κάστανα σε μια κατσαρόλα με βραστό ωέρο για λίγα λεπτά και στην συνέχεια τα ξεφλουδίζετε προσέκτικά. Καθαρίζετε το πράσο, το κρεμμύδι, το σέλινο, και το σκόρδο και τα ψιλοκόβετε.

Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα 2 1/2 λίτρα νερό και το αφήνετε σε δυνατή φωτία να πάρει βράση. Αλατίζετε και ρίχνετε στην κατσαρόλα τα κάστανα, το κρεμμύδι, το πράσο. το σέλινο και το σκόρδο.

Έπειτα, τα αφήνετε να σιγοβράσουν για μισή ώρα μέχρι να μαλακώσουν καλά τα κάστανα. Μόλις μαλακώσουν μεταφέρετε την σούπα στο blender και την πολτοποιείτε. Την ρίχνετε σε καθαρή κατσαρόλα προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ανακατεύετε καλά και την αφήνετε σε χαμηλή φωτία να ζεσταθεί.Τέλος προθέτετε το βούτυρο, ανακατεύετε και την κατεβάζετε από την φωτία.

Μοιράζετε την σούπα σε μπολ και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Καλή Απόλαυση!!

Υλικά:

50ml Tullamore D.E.W. Original
150ml tonic water
1 Φρεσκοκομμένη φέτα πορτοκάλι

Εκτέλεση:

Ρίξτε Tullamore D.E.W.  Γεμίστε το ποτήρι μέχρι το χείλος με παγάκια μετά Ρίξτε Tullamore D.E.W. Στην συνέχεια περιχύνουμε με tonic water και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι. Γαρνίρουμε με μια φρεσκοκομμένη φέτα πορτοκαλιού και απολαμβάνουμε!

Υλικά:

60ml μπέρμπον
15ml χυμός λάιμ
100ml ginger beer

Εκτέλεση:

 Παίρνουμε ένα ποτήρι, στίβουμε το λάιμ, προσθέτουμε λίγα παγάκια, ρίχνουμε το μπέρμπον και τέλος γεμίζουμε το ποτήρι με τζιτζιμπίρα. Γαρνίρουμε με λίγα φύλλα μέντας. Καλή απόλαυση!!

Υλικά:

60ml oυίσκι
20ml χυμός λεμόνι
1 κουτάλι της σούπας μέλι

Εκτέλεση:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε σε ένα σέικερ το ουίσκι, τον χυμό λεμονιού και το μέλι και είσαι έτοιμος!

Υλικά:


70 ml τζιν
20 ml φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
15 ml σιρόπι ζάχαρης

Εκτέλεση:


Χτυπάμε όλα τα συστατικά σε σέικερ με πάγο. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και γαρνίρουμε με μια φέτα λάιμ.

Υλικά:

180 gr βότκα

220 gr χυμό καρπουζιού

50 gr χυμό λάιμ, από 1 λάιμ 

Για το σερβίρισμα:

πάγο

1 φέτα καρπούζι

λάιμ, σε φέτες

Εκτέλεση:

Μοιράζουμε τον πάγο στα ποτήρια, επείτα προσθέτουμε τη βότκα, τον χυμό καρπούζι και τον χυμό λάιμ στα ποτήρια. Τέλος κόβουμε τη φέτα καρπουζιού στα 4 και σερβίρουμε στα ποτήρια μαζί με τις φέτες λάιμ.

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5