Appassimento(: Ιταλικός όρος για την ''ξήρανση''- αφυδάτωση των σταφυλιών, παραδοσιακά σε ράφια από μπαμπού ή ψάθες από άχυρο, για λίγες εβδομάδες έως μερικούς μήνες για να αφυδατωθούν και να συμπυκνωθούν τα σάκχαρα και γενικά τα γευστικά χαρακτηριστικά. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται για την παραγωγή των Amarone, Recioto και Sforzato.)
- Αρχική Σελίδα
- Blog
- Appassimento
Blog
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Κατηγορίες
Συγκρίνετε Προϊόντα
Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.
9/2/2020 12:42 μ.μ.
Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
πατήστε εδώ για είσοδο