Η Αργεντινή είναι ξακουστή για τα κρασιά Malbec της που έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές και για το Torrontes μια γηγενής λευκή αρωματική ποικιλία, που καλλιεργείται από τις αρχές του 1700 και πλέον είναι διεθνώς αναγνωρισμένη.
Διαβάστε ΠερισσότεραΟ ετήσιος κύκλος του αμπελιού
21/4/2020 12:31 μ.μ.
Οι τέσσερις φάσεις του ετήσιου κύκλου του αμπελιού
Διαβάστε ΠερισσότεραAppassimento
9/2/2020 12:42 μ.μ.
Appassimento, μια διαδικασία παραγωγής μεγάλων, μοναδικών κρασιών!
Διαβάστε ΠερισσότεραΗ εντυπωσιακή Μαυροδάφνη!
17/10/2018 2:03 μ.μ.
Γνωστή για τα επιδόρπια κρασιά της, αλλά περιζήτητη για τα εκπληκτικά ξηρά κρασιά που δίνει!
Διαβάστε ΠερισσότεραTerroir
15/10/2017 5:30 μ.μ.
H γη και το κλίμα όπου καλλιεργούνται τα σταφύλια προσδίδουν μοναδικά χαρακτηριστικά στο σταφύλι.
Διαβάστε ΠερισσότεραΤα ροζέ κρασιά
27/3/2017 6:36 π.μ.
Τα χαρακτηριστικά και ο τρόπος παραγωγής ροζέ κρασιών
Διαβάστε ΠερισσότεραΤα κρασιά της Χιλής
9/1/2017 8:06 μ.μ.
Η Χιλή θεωρείται από τις βασικές δυνάμεις του Νέου Οινικού Κόσμου. Η ποιότητα και ο χαρακτήρας των κρασιών της διαμορφώνονται από την μοναδική, προνομιακή γεωγραφική της θέση και δομή. Παράγει γεμάτα, τραγανά και αρωματικά κρασιά.
Διαβάστε ΠερισσότεραΑφρός και φυσαλίδες
26/6/2016 2:17 μ.μ.
Μάθετε τις κύριες μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή αφρώδων κρασιών, συμπεριλαμβανομένης της παραδοσιακής μεθόδου (méthode traditionnelle) και τη μέθοδο της δεξαμενής (charmat).
Διαβάστε ΠερισσότεραΚατηγορίες κρασιών
4/6/2016 4:10 μ.μ.
Βάσει ποιων χαρακτηριστικών κατατάσουμε τα κρασιά σε κατηγορίες;
Διαβάστε ΠερισσότεραΠαραγωγή κρασιού
4/6/2016 11:35 π.μ.
Με απλά λόγια, πως φτιάχνεται το κρασί που τόσο αγαπάμε
Διαβάστε Περισσότερα