Για να φτιάξουμε κοκκινιστό μοσχάρι κρασάτο, πρώτα βράζουμε για περίπου 30΄λεπτά το κρέας μας.

Στην συνέχεια  βάζουμε 1/4 φλ. ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδοκοκκινίσει μαζί με το  ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε 2 φύλλα  δάφνης, πιπέρι,  1/2 κουτ. του γλύκου γαρίφαλο και κανέλα, λίγο ζάχαρη και αλάτι.

Προσθέτουμε όλο το κρασί, την ντομάτα και σκεπάζουμε το φαγητό. Σιγοβράζουμε για 2 ώρες, μέχρι να πυκνώσει καλά η σάλτσα και να μαλακώσει το κρέας.

Μπορείτε να το σερβίρετε με ρύζι.