Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι της επιλογή σας

ελαιόλαδο

3 κρεμμύδια 

1 μπουκάλι λευκό ξηρό κρασί

2 κ.σ. μουστάρδα

3 σκελίδες σκόρδο κομμένο στη μέση

400 γρ ντοματίνια

αλάτι

πιπέρι

1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι 

1 δαφνόφυλλο

Εκτέλεση:

Σε μιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά  και σοτάρετε το κρέας  μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.

 Στην συνέχεια το βγάζουμε σε πιατέλα,  για να  σοτάρετε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια για 5΄ μέχρι να γυαλίσουν και να γίνουν διάφανα, έπειτα τα σβήνετε με το κρασί και με κουτάλα ανακατεύετε έως ότου διαλυθούν οι καραμελωμένοι και στερεοποιημένοι πλέον χυμοί του σοταρίσματος.

Αφήνετε το κρασί να έρθει σε σημείο βρασμού, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε γύρω στα 8΄-10΄, μέχρι να μειωθεί στο μισό ο χυμός του. Προσθέτετε τη μουστάρδα και ανακατεύετε με σύρμα να διαλυθεί. Ρίχνετε το σκόρδο και τα ντοματίνια.

Προσθέτετε το σοταρισμένο κρέας με όλους τους χυμούς που έχουν βγεί στην πιατέλα και ρίχνετε στην συνέχεια το θυμάρι και το δαφνόφυλλο, το αλάτι και το πιπέρι. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 2 ώρες, ώσπου να μαλακώσει καλά το κρέας.

 Τέλος μεταφέρετε το κρέας σε πιατέλα και σκεπάζετε. Αφήνετε να βράσει η σάλτσα μέχρι να πυκνώσει περίπου για 10΄. Ρίχνετε ξανά το κρέας στη σάλτσα που έχει δέσει και ανακατεύετε ελαφρά. Το σερβίρετε με ρύζι.