Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C στον αέρα.
Αφαιρούμε το τσιμένι από τον παστουρμά και τον ψιλοκόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τον βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το κασέρι.
Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες,και τα βάζουμε στο μπολ με τον παστουρμά.
Προσθέτουμε στο μπολ ελαιόλαδο, πολύ πιπέρι, αλάτι και ανακατεύουμε.
Σε ένα ταψί στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
Από πάνω βάζουμε το μείγμα με τον παστουρμά ομοιόμορφα, απλώνοντας καλά.
Αλείφουμε με το αβγό γύρω-γύρω από την σφολιάτα.
Από πάνω βάζουμε το άλλο φύλλο σφολιάτας, πατάμε καλά με ένα πιρούνι να κολλήσουν οι άκρες και τις τυλίγουμε προς τα μέσα. 
Αλείφουμε από πάνω με το υπόλοιπο αβγό και τρυπάμε προσεκτικά με ένα μαχαίρι το πάνω φύλλο της πίτας. 
Πασπαλίζουμε με παπαρουνόσπορο από πάνω την πίτα μας.
Ψήνουμε για 40-50 λεπτά με τη σχάρα ψηλά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.