Υλικά:

  • 350 γρ ζυμαρικά πέννες
  • 200 γρ κολοκυθάκια
  • 150 γρ μελιτζάνες
  • 100 γρ ντοματίνια τσέρι
  • 4 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Αρχικά, ξεφλουδίζουμε τις μελιτζάνες και κόβουμε τα κολοκυθάκια.  Στην συνέχεια τσιγαρίζουμε μια σκελίδα σκόρδο και προσθέτουμε τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια, τα αφήνουμε για τρία λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ζεματίζουμε τα ντοματίνια σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, και προσθέτουμε λίγο αλάτι. Τέλος τα αναμιγνύουμε όλα τα λαχανικά μαζί. 

Βράστε τα ζυμαρικά σε βραστό αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τα στα λαχανικά.