Υλικά

1 συσκευασία φύλλο κρούστας
2 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε μικρές μπουκίτσες
1 πακέτο μανιτάρια μικρά λευκά
150 γρ. κασέρι, σε μικρά κυβάκια
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 κρεμμύδι μεγάλο, τριμμένο 
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
Αλάτι & πιπέρι


Εκτέλεση

 Αρχικά κόβουμε  τα μανιτάρια σε μικρά κομματάκια στην συνέχεια σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το τριμμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε τα κομματάκια του κοτόπουλου και τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Τα μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα νερά και να αρχίσουν να σοτάρονται καλά.Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λευκό κρασί.
Αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να χαθούν τα υγρά από το τηγάνι, τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τέλος προσθέτουμε το κασέρι και ανακατεύουμε καλά.
 Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 4 κομμάτια, σε σχήμα σταυρού.Παίρνουμε δύο κομμάτια τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο. Βάζουμε 1 κουτάλι γέμιση στη μέση και τα κλείνουμε σε πουγκάκια. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στου 180ο C για περίπου 45 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.