Υλικά:
  • 2-3 μικρά κολοκυθάκια
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • αλάτι
Για την σως:
  • 3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • δυόσμο (ξερό ή φρέσκο)
  • αλάτι
  • Μουστάρδα
 

Εκτέλεση:

Κόβετε με το peeler τα κολοκυθάκια σε πολύ λεπτές φέτες, στην συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο με το λεμόνι.Αφήνουμε τα κολοκυθάκια για 30' λεπτά να μαριναριστούν.

Χτυπάτε όλα τα υλικά για την σως με ένα κουτάλι και την προσθέτετε στα κολοκυθάκια.

Έτοιμη να την απολαύσετε!!