Δώρα

Επιχειρηματικό ή προσωπικό, ένα δώρο με επιλεγμένα κρασιά αποτελεί την πιο εντυπωσιακή και διαχρονική επιλογή. Για κάθε περίσταση και αφορμή μπορείτε να διαλέξτε κάποιο δώρο από την γκάμα μας, να συνθέσετε το δώρο της επιλογής σας, είτε να μας ζητήσετε να σας βοηθήσουμε για ένα δώρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Εμείς θα αναλάβουμε την έγκαιρη και σωστή παράδοση αλλά και την άψογη συσκευασία.

 

Έτοιμες Προτάσεις Δώρων

Ready To Go

Επιλέξτε κάποιο έτοιμο δώρο από την συλλογή μας, και συμβουλευτείτε τους διαθέσιμους προορισμούς. 

Δείτε όλες τις Έτοιμες Προτάσεις Δώρων

 

Custom gifts

Custom Gifts

Επιλέξτε την συσκευασία της αρεσκείας σας καθώς και τα προϊόντα που θέλετε να περιέχονται στο δώρο σας. (π.χ ξυλοκιβώτιο δυο φιαλών και 2 φιάλες από την γκάμα μας). Αυτόματα κατά την έξοδο σας και αφού επιλέξτε την επιλογή δώρο θα τα συνθέσουμε και θα τα αποστείλουμε. Τα ξυλοκιβώτια και οι κασετίνες πολυτελείας είναι τα μόνα που μπορούν να παραδοθούν πανελλαδικά. Οι δίσκοι και καλάθια παραδίδονται στον νομό Θεσσαλονίκης.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα Ξυλοκιβώτια και συκευασίες δώρου

 

Δωροεπιταγές

Gift Cards

Αν πάλι ξέρετε ότι το πρόσωπο που επιθυμείτε να κάνετε ένα δώρο είναι φίλος του κρασιού αλλά δεν γνωρίζετε το γούστο του χαρίστε του μια δωροεπιταγή. Επιλέξτε το ποσό και το αν θέλετε να την στείλουμε ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά και αφήστε τον να επιλέξει το κρασί της αρέσκειας του. Ιδανική επιλογή και για δώρα στο προσωπικό της εταιρείας σας.

Δείτε όλες τις διαθέσιμες δωροεπιταγές


tailor Made

Μπορούμε να φυλάξουμε στο αρχείο μας τις επαγγελματικές, προσωπικές αλλά και τις ευχετήριες σας κάρτες αν το επιθυμείτε, ώστε να γίνεται πιο εύκολα η παραγγελία και ετοιμασία του δώρου σας. Στο δώρο δεν θα υπάρχει απόδειξη ή τιμολόγιο, παραμόνο η κάρτα σας ή η κάρτα που μας έχετε υποδείξει να ετοιμάσουμε. Εάν είστε ιδιώτης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορείτε να μας ζητήσετε να σας στείλουμε φωτογραφία την απόδειξη λιανικής πώλησης, ενώ αν θέλετε την απόδειξη μπορείτε να επιλέξετε την ανάλογη υπηρεσία. Εάν είστε επαγγελματίας και έχετε επιλέξει τιμολόγιο, θα σας σταλεί ηλεκτρονικά.

LogoOn

Για εταιρείες με μεγάλο αριθμό δώρων υπάρχει η δυνατότητα τα ξυλοκιβώτια και οι κασετίνες πολυτελείας να φέρουν το logo της εταιρείας!