Δώρα

Επιχειρηματικό ή προσωπικό, ένα δώρο με επιλεγμένα κρασιά αποτελεί την πιο εντυπωσιακή και διαχρονική επιλογή. Για κάθε περίσταση κ αφορμή μπορείτε να διαλέξτε κάποιο δώρο από την γκάμα μας, είτε να μας ζητήσετε να σας βοηθήσουμε για κάτι εντυπωσιακό, που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα συζητηθεί. Εμείς θα αναλάβουμε την έγκαιρη και σωστή παράδοση αλλά και την άψογη συσκευασία. Τα δώρα μας συνοδεύονται από ένα ‘’βιογραφικό’’ του κάθε κρασιού ώστε ο παραλήπτης να ενημερωθεί πλήρως για τα ιδιαίτερα προϊόντα τα οποία παρέλαβε. Μπορούμε να φυλάξουμε στο αρχείο μας τις επαγγελματικές, προσωπικές αλλά και τις ευχετήριες σας κάρτες αν το επιθυμείτε, ώστε να γίνεται πολύ πιο εύκολα η παραγγελιά και ετοιμασία του δώρου. Στο δώρο δεν θα υπάρχει απόδειξη ή τιμολόγιο αλλά μια απλή φόρμα με τα περιεχόμενα του δώρου και τον αποστολέα, καθώς και η κάρτα σας ή η κάρτα που μας έχετε υποδείξει να ετοιμάσουμε εμείς. Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς επιλέξτε δώρο, εισάγετε τα στοιχειά, το τηλέφωνο και τον τόπο του παραλήπτη. 

 

 

Έτοιμες Προτάσεις Δώρων

Ready To Go

Επιλέξτε όποιο επιθυμείτε από την συλλογή μας, και συμβουλευτείτε τους διαθέσιμους προορισμούς. 

Δείτε όλες τις Έτοιμες Προτάσεις Δώρων

 

Custom gifts

Custom Gifts

Επιλέξτε την συσκευασία που θέλετε καθώς και τα προϊόντα που θέλετε να μπουν στο δώρο σας. (π.χ ξυλοκιβωτιο δυο φιαλών και 2 φιάλες από την γκάμα μας). Αυτόματα κατά την έξοδο σας και αφού επιλέξτε την επιλογή δώρο θα τα συνθέσουμε και θα τα αποστείλουμε. Προτείνουμε αποκλειστικά ξυλοκιβώτια για να μπορούν να ταξιδέψουν πανελλαδικά. Αν πάλι επιθυμείτε δίσκο η καλάθι επικοινωνήστε μαζί μας να δούμε αν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε παράδοση στο σημείο που επιθυμείτε. Για τον νομό Θεσσαλονίκης όλα τα καλάθια και συσκευασίες παραδίδονται κανονικά. Υπάρχουν φιάλες που δεν χωράνε σε ξυλοκιβώτια όποτε και θα ενημερώνεστε ανάλογα.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα Ξυλοκιβώτια και συκευασίες δώρου

 

Δωροεπιταγές

Gift Cards

Αν πάλι ξέρετε ότι το πρόσωπο που επιθυμείτε να κάνετε ένα δώρο είναι φίλος του κρασιού αλλά δεν γνωρίζετε το γούστο του χαρίστε του μια δωροεπιταγή. Επιλέξτε το ποσό και το αν θέλετε να την στείλουμε ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά και αφήστε τον να επιλέξει το κρασί της αρέσκειας του. Ιδανική επιλογή και για δώρα στο προσωπικό της εταιρείας σας.

Δείτε όλες τις διαθέσιμες δωροεπιταγές