Τρόποι πληρωμής

  • Πιστωτική- Χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro). Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Τονίζεται ότι το www.vinoteca.gr δεν έχει καμία πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αφού η πληρωμή γίνεται με ανακατεύθυνση στο ειδικά διαμορφωμένο και κρυπτογραφημένο website της EurobankΕμείς διατηρούμε μόνο στοιχεία δεδομένων που είναι απαραίτητα για την επικοινωνία, παράδοση της παραγγελίας και έκδοση των σχετικών παραστατικών.
  • MasterPass. Το ψηφιακό πορτοφόλι με την εγγύηση της MasterCard.
  • Αντικαταβολή. Κατά την παράδοση μόνο για την Ελλάδα τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2,5 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμη μόνο για αποστολή με courier και αφορά παραγγελίες μέχρι 10 ευρώ συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών και κόστους αντικαταβολής.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Με την καταχώρηση της παραγγελιας σας λαμβάνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες των τραπεζικών μας λογαριασμών σε όλες τις μεγάλες ελληνικές τράπεζες. Εάν επιλέξετε την κατάθεση σε τράπεζα ως τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας θα αρχίσει να εκτελείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης της. Αυτό μπορεί να χρειαστεί από 1 έως και 5 μέρες ανάλογα με την πολιτική εμβασμάτων της τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης μέσω email στο [email protected] ώστε να επιταχύνετε τη διαδικασία.

Η παραγγελία με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους συνιστά αποδοχή των όρων χρήσεως του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε κατά την παραγγελία σας απαραιτήτως ονοματεπώνυμο, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση.

Η διεκπεραίωση- επεξεργασία κάθε παραγγελίας γίνεται εφόσον έχει γίνει εξόφληση τόσο για το συγκεκριμένο είδος, όσο και για τα έξοδα μεταφοράς.