Υπηρεσίες

Ρωτήστε μας για τον κατάλληλο συνδυασμού φαγητού και κρασιού, και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάποιο κάλεσμα ή εκδήλωση σας. Ενημερώστε μας για το μενού σας και τον αριθμό των καλεσμένων ώστε να σας ενημερώσουμε για εξαιρετικούς γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και για την ικανοποιητική ποσότητα σε κρασιά ώστε να μην ξεμείνετε.

 

 

Ζητήστε την βοήθεια μας στο σχεδιασμό ή τον εμπλουτισμό της προσωπικής σας συλλογής. Θα σας ενημερώσουμε για εξαιρετικές χρονιές και προϊόντα που αξίζει να επιλέξτε στο κελάρι σας για να εξελιχτούν.

 

 

Κάντε ξέγνοιαστα τις διακοπές σας σε όποιον προορισμό της Ελλάδας επιθυμείτε και απλά ειδοποιήστε μας για τα κρασιά που θέλετε να απολύστε εκεί. Ακόμα και εν πλω με σκάφος αναψυχής ενημερώστε μας για το λιμάνι που θέλετε να τα παραλάβετε. Έτσι κερδίστε χώρο στις αποσκευές σας και βεβαιωθείτε ότι τα κρασιά σας δεν θα ταλαιπωρηθούν από τις κλιματικές συνθήκες.

 

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού με τον οινολόγο μας στο κελάρι του Vinoteca, ώστε να κάνετε τις επιλογές σας με άνεση και μοναδικότητα.