Υπηρεσίες

Ρωτήστε μας για τον κατάλληλο συνδυασμού φαγητού και κρασιού, και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάποιο κάλεσμα ή εκδήλωση σας. Ενημερώστε μας για το μενού σας και τον αριθμό των καλεσμένων ώστε να σας ενημερώσουμε για εξαιρετικούς γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και για την ικανοποιητική ποσότητα σε κρασιά ώστε να μην ξεμείνετε.

 

 

Ζητήστε την βοήθεια μας στο σχεδιασμό ή τον εμπλουτισμό της προσωπικής σας συλλογής. Θα σας ενημερώσουμε για εξαιρετικές χρονιές και προϊόντα που αξίζει να επιλέξτε στο κελάρι σας για να εξελιχτούν. Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Κάντε ξέγνοιαστα τις διακοπές σας σε όποιον προορισμό της Ελλάδας επιθυμείτε και απλά ειδοποιήστε μας για τα κρασιά που θέλετε να απολύστε εκεί. Ακόμα και εν πλω με σκάφος αναψυχής ενημερώστε μας για το λιμάνι που θέλετε να τα παραλάβετε. Έτσι κερδίστε χώρο στις αποσκευές σας και βεβαιωθείτε ότι τα κρασιά σας δεν θα ταλαιπωρηθούν από τις κλιματικές συνθήκες. 

Αν σκέφτεστε να κάνετε διακοπές σε κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης (τύπου Airbnb) μπορείτε μαζί μας να τις κάνετε πιο ευχάριστες και απολαυστικές με εξαιρετικά κρασιά, ποτά, μπύρες, soft drinks και deli! Μην χάνετε χρόνο στις διακοπές σας και φροντίστε έγκαιρα να βρείτε τις ''προμήθειες'' σας στο κατάλυμα. Φροντίστε έγκαιρα να εφοδιαστείτε με ποιοτικά προϊόντα διότι μπορεί να μην βρείτε κάτι ανάλογο εκεί. Είμαστε στην διάθεση σας για να σας προτείνουμε κρασιά που θα κάνουν πιο ευχάριστη την διαμονή σας, να σας συστήσουμε οινικά διαμάντια από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, να σας παρουσιάσουμε εξαιρετικά wine boxes. Επωφεληθείτε από την έκπτωση 5% για το δικό σας tailor made winebox και των δωρεάν μεταφορικών για την παραγγελία σας, ενώ ανάλογα με την τοποθεσία της διαμονής σας θα σας ενημερώσουμε αν μπορείτε να παραλάβετε και περαιτέρω είδη δωρεάν εκεί! Εύκολα, άνετα και με απόλυτη ασφάλεια παρέχουμε ποιότητα και στις διακοπές σας. 

Ρωτήστε μας πως μπορούμε να κάνουμε τις διακοπές σας πιο απολαυστικές!

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού με τον οινολόγο μας στο κελάρι του Vinoteca, ώστε να κάνετε τις επιλογές σας με άνεση και μοναδικότητα. Προγραμματίστε μια μοναδική εμπειρία.

Στις ιδανικές συνθήκες του κελαριού μας αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας την φύλαξη των κρασιών σας. Ρωτήστε μας