Τρόποι αποστολής

Ανάλογα με την διεύθυνση του παραλήπτη, η παράδοση των παραγγελιών γίνεται

  • Από το Vinoteca. Ισχύει για ορισμένες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης* και αφορά παράδοση σε πεζοδρόμιο
  • Με συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών. Υπάρχει σε ορισμένες περιπτώσεις η δυνατότητα παραλαβής το Σάββατο (με επιπλέον χρέωση 2,5€) αλλά και παραλαβής σε συγκεκριμένο δίωρο (με επιπλέον χρέωση 4€), αρκεί να επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και να σημειώστε σχόλιο το δίωρο που σας εξυπηρετεί. 
  • Μέσω πρακτορείου μεταφορών. Κατόπιν συνεννόησης τα εμπορεύματα παραδίδονται σε πρακτορείο μεταφορών για λογαριασμό του πελάτη με χρέωση 4,90€. Το πρακτορείο είναι είτε επιλογής του πελάτη, είτε προτεινόμενο απο εμάς. Τα μεταφορικά βαρύνουν τον παραλήπτη και θα πληρωθούν την ώρα της παραλαβής. Η παράδοση γίνεται σε ισόγειο, ενω ενδέχεται στην περιοχή σας να μην γίνεται παράδοση στο χώρο σας και να πρέπει να παραλάβετε εσεις απο τις εγκαταστάσεις της μεταφορικής.  Σε ειδικές περιπτώσεις και συγκεκριμένες περιοχές κατόπιν συνεννοήσεως. Δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
  • Από το κελάρι μας. Επιπλέον, ο πελάτης έχει την επιλογή να παραλάβει την παραγγελία του από το κελάρι Vinoteca, κατόπιν συνεννοήσεως, χωρίς χρέωση.

*Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι Πεύκα- Ρετζίκι, Πανόραμα, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή, Πυλαία, Θέρμη, με χρέωση των ελάχιστων μεταφορικών (2,90€). Για αποστολές στις περιοχές αυτές με αξία 30€ και άνω, η μεταφορά και παράδοση είναι δωρεάν και γίνεται σε 1-3 ημέρες.