Λεπτομέρειες
Ανοιξιάτικη λουλουδάτη μύτη. Φρουτένιο και γεμάτο σώμα στον ουρανίσκο με μεταξένιο τελείωμα. Αυτή η δημιουργία των Hakushika και Regis Camus έχει να κάνει με την κομψότητα και τη ζεστασιά. Βρίσκεται στην επαρχία Hyogo, η Hakushika έγινε διάσημη το 1600 για την καινοτομία της στις τεχνικές ζυθοποιίας sake. Hakushika σημαίνει «λευκό ελάφι» στα Ιαπωνικά και είναι σύμβολο μακροζωίας. Αυτή η απολαυστική σύνθεση συνδυάζεται καλά με μια ποικιλία από πιάτα από ψάρι μέχρι κρέας, ζυμαρικά μέχρι πίτσα.