Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc

Το sauvignon blanc είναι μια κοσμογυρισμένη λευκή ποικιλία που εχει εγκλιματιστεί αριστα και στην Ελλάδα. Μοιράζει απλόχερα αυτά για τα οποία είναι ξακουστό σε όλο τον κόσμο: το άρωμα, τη δροσιά, και τον ασύγκριτα τραγανό χαρακτήρα του.
Φυτεμένο στις πιο κρύες περιοχές του κόσμου εκμεταλλεύεται όλα τα μέσα της σύγχρονης οινοποίησης, που χρησιμοποιούν τα οινοποιεία προκειμένου να διατηρήσουν ή και να εντείνουν το άρωμα και το νεύρο της ποικιλίας. Οι προζυμωτικές εκχυλίσεις, η ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες και οι επιλεγμένες ζύμες χρησιμοποιούνται εκτεταμένα, προκειμένου να μεγεθύνουν το μοναδικό χαρακτήρα του. Έτσι, τα τυπικά αρώματά του, κίτρου, γκρέιπφρουτ και πράσινου σμέουρου –που βρίσκονται εδώ σε ώριμη μορφή– συμπληρώνονται με νότες πεπονιού και άγουρων λευκόσαρκων φρούτων. Στο στόμα τα κρασιά είναι τραγανά, ελαφρύα και δροσιστικά, χωρίς να γίνονται επιθετικά.
Είτε μόνο του, είτε ως κυρίαρχο συστατικό λευκών χαρμανιών, το sauvignon blanc κερδίζει τους οινόφιλους από την πρώτη γουλιά. Με την αμεσότητά του και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του, είναι η αγαπημένη επιλογή του νεαρού, αλλά και κάθε ηλικίας καταναλωτή.

Λίστα Πλέγμα

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Μια ευχάριστη έκφραση του Sauvignon Blanc από ψυχρά κλίμα...

  2. Έντονα και ευχάριστα αρώματα, με εξαιρετική επίγευση.
  3. Ευχάριστο λευκό με τυπικά χαρακτηριστι&kappa...

  4. -3% Chateau Nico Lazaridi λευκό, Nico Lazaridi Winery

    Το Château Nico Lazaridi, το πιο γνωστό brand name της NICO LAZARIDI που συνέ&delt...

  5. -3% Μαύρο Πρόβατο λευκό, Nico Lazaridi Μαύρο Πρόβατο λευκό, Nico Lazaridi

    Το εξαιρετικό πάντρεμα των δύο ποικιλιών, δίν...

  6. Tην μοναδική του γεύση συνθέτουν με ξεχωριστή μαεστρία οι μπορντωλέζικες ποικιλίες Sauvignon Blanc και το αιγαιοπελαγίτικο Aσύρτικο που δίνει το δικό του μεσογειακό παρόν στο τελικό αποτέλεσμα.
  7. Έντονο αρωματικά με νευρικό στόμα
  8. -4% A-Muse Rose, Κτήμα Μουσών A-Muse Rose, Κτήμα Μουσών

Λίστα Πλέγμα

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3